PNC ICT Specialisten

PNC Network Consultancy is een betrouwbare en betaalbare IT-partij die zich al 25 jaar richt op de dentale markt. Het bedrijf heeft als missie om de beste IT-oplossingen te bieden aan tandartspraktijken en andere bedrijven in de tandheelkundige sector. Het werk van PNC Network Consultancy vindt voornamelijk op de achtergrond plaats, waarbij het bedrijf zich vooral richt op het optimaliseren en beveiligen van IT-netwerken.

Beveiliging speelt een belangrijke rol bij PNC Network Consultancy. Het bedrijf is zich bewust van de gevoelige informatie die tandartspraktijken opslaan en zorgt ervoor dat deze informatie goed beveiligd is. Om dit te realiseren, configureert PNC Network Consultancy firewalls, stelt het toegangscontroles in, voert het beveiligingsaudits uit en traint het medewerkers op het gebied van beveiliging.

Om voorop te blijven lopen in de markt, volgt PNC Network Consultancy regelmatig trainingen en houdt het bedrijf de ontwikkelingen in de dentale en IT-markt nauwlettend in de gaten. Zo kan het bedrijf haar klanten altijd de meest actuele en betrouwbare oplossingen bieden.

Het 25-jarig bestaan van PNC Network Consultancy is een mijlpaal om trots op te zijn. Het bedrijf heeft zich bewezen als een betrouwbare en betaalbare partner voor tandartspraktijken en andere bedrijven in de tandheelkundige sector. Met haar voortdurende inzet om haar klanten de meest actuele en betrouwbare oplossingen te bieden, zal PNC Network Consultancy ook in de toekomst een belangrijke speler blijven op de dentale markt