3CX VoIP

PNC levert al sinds 2008 VoIP centrales van 3CX

Het gebruik van 3CX in een tandartspraktijk kan veel voordelen opleveren. Dit communicatiesysteem maakt het mogelijk voor tandartsen, assistenten en ander personeel om op een efficiënte manier met elkaar te communiceren en samen te werken. Zo kan bijvoorbeeld via de software eenvoudig een telefoongesprek worden gevoerd of een videoconference worden gehouden. Daarnaast biedt 3CX mogelijkheden voor het beheren van de wachtrij, het instellen van voicemail en het monitoren van gesprekken.

Een ander voordeel van 3CX is de mogelijkheid om het te integreren met andere software, zoals een agenda of patiëntendossier. Hierdoor kan informatie eenvoudig worden uitgewisseld tussen verschillende systemen en wordt het werken in de praktijk nog efficiënter. Ook kan 3CX helpen bij het verlagen van de kosten voor telecommunicatie en het verbeteren van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het communicatiesysteem.

Kortom, het gebruik van 3CX in een tandartspraktijk kan bijdragen aan een efficiëntere werkwijze, betere communicatie en hogere kwaliteit van zorg.