Online Backup

Veilig en versleuteld

Online back-up is een belangrijk onderdeel van een goede datastrategie voor bedrijven. N-able, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-oplossingen, biedt een online back-updienst die voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en privacy.

Een recente ontwikkeling in de back-uptechnologie is de delta-techniek. Deze techniek maakt gebruik van algoritmen om alleen de wijzigingen in een bestand op te slaan, in plaats van het hele bestand opnieuw te kopiëren. Dit betekent dat back-ups sneller en efficiënter worden uitgevoerd, wat de kosten voor bedrijven kan verlagen en de betrouwbaarheid van back-ups kan vergroten.

N-able heeft deze delta-techniek geïntegreerd in hun online back-updienst. Dit betekent dat hun back-updienst nu nog efficiënter werkt en betrouwbaarder is dan voorheen. Bedrijven kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig en beschermd zijn, en dat ze snel toegang hebben tot hun back-upgegevens wanneer dat nodig is.

Een ander voordeel van de online back-updienst van N-able is dat het flexibel is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu een klein bedrijf bent dat slechts enkele gigabytes aan gegevens heeft om te back-uppen, of een groot bedrijf met honderden terabytes aan gegevens, N-able heeft de oplossing die bij u past.

Kortom, de online back-updienst van N-able is een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun gegevens te beschermen. Met de integratie van de delta-techniek biedt N-able een nog krachtigere en efficiëntere back-upoplossing dan voorheen, wat resulteert in een betere bescherming van uw gegevens en een grotere gemoedsrust.