Corporate Email

Professioneel uw eigen email domein met Kerio Connect

Een tandartspraktijk moet in deze moderne tijd niet alleen zorgen voor de gezondheid van de patiënten, maar ook voor de veiligheid van de persoonlijke en gevoelige informatie die wordt uitgewisseld. Email is een van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen een tandartspraktijk en daarom is het belangrijk om te zorgen voor een veilige en betrouwbare email oplossing.
Een populaire oplossing is Kerio Connect in combinatie met een eigen email domein. Hiermee heeft u de volledige controle over uw email en kunt u veilig communiceren met patiënten, collega’s en andere belanghebbenden.

Bovendien is Kerio Connect ontworpen met veiligheid in gedachten en biedt het meerdere beveiligingslagen om uw email te beschermen tegen hacks, phishing en andere bedreigingen. Een van de belangrijkste beveiligingsfuncties is 2-factor authenticatie (2FA). Deze functie zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het email account. Het is belangrijk om te benadrukken dat de 2FA beveiliging binnen het email domein van de gebruiker blijft en niet afhankelijk is van externe factoren.

Daarnaast raden wij het gebruik van gratis email accounts af. Deze accounts bieden geen garantie voor veiligheid en privacy, en kunnen leiden tot inbreuken op de gegevensbescherming. Het is daarom verstandig om te kiezen voor een betrouwbare en professionele email oplossing zoals Kerio Connect in combinatie met uw eigen email domein.

Kortom, het gebruik van Kerio Connect in combinatie met uw eigen email domein zorgt voor een veilige en betrouwbare communicatie binnen uw tandartspraktijk. Door gebruik te maken van 2FA en het vermijden van gratis email accounts, kunt u er zeker van zijn dat de privacy en veiligheid van uw patiënten en uw praktijk is gewaarborgd.